Kwaliteit

Zoekt u kwaliteit promotie artikelen in bedrijfskleuren en met logo’s? We zijn producent van blikvangers en aandachttrekkers voor elk evenement, roadshow, festival, beurs, productpresentatie. De outdoor en indoor reclameproducten geven promotionele activiteiten meer uitstraling en zorgen voor extra aandacht tijdens een actie of event! Onze producten zijn full color bedrukbaar in specifieke bedrijfkleuren en bedrijfslogo’s. We werken met snelle levertijden, gratis verzending en lange garantietermijnen. Voor elk marketingactie hebben wij de ideale promotie producten. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment:

Nederlandse productie

Alle producten worden in Nederland geproduceerd. Zo kunnen wij onze klanten een uitstekende kwaliteit garanderen. Alle promotionele artikelen zijn uitgebreid getest op kwaliteit en duurzaamheid. We werken hier met de beste materialen en professionele productionele machines. Producten worden door ons productie team tot in de puntjes afgewerkt. Duurzaamheid staat bij ons heel hoog in het vaandel. De reclame artikelen moeten er geweldig uitzien maar moeten ook lang meegaan. Daarom werken wij met de beste printers voor mooiste printresultaat en eigen confectie team.

Levertijd

Wij hanteren snelle levertijden doordat alle promotie artikelen in Nederland worden geproduceerd. We plannen de productie zo dat de producten een paar dagen voor de promotie activiteiten bij u binnen zijn. Dan kunt u de producten uitgebreid testen en gereed maken voor het vervoeren naar de marketing locatie. Alle reclame producten worden gratis verzonden. Wij werken samen met betrouwbare koeriers. Gemiddelde productietijd van een full color artikel is 5-10 werkdagen. Dit is natuurlijk afhankelijk van type product en aantal stuks. We kunnen eventueel ook leveren met spoed!

Gratis ontwerpen

Bij veel bedrijven vragen ze geld voor het maken van een ontwerp. Bij ons is dit geheel kosteloos. Wij maken gratis voor u een ontwerp, zodat u ziet hoe het product er in werkelijk uit komt te zien. Voor het maken van een ontwerp werken wij met vectorbestanden. Dit zijn bestanden die we groter en kleiner kunnen maken zonder kwaliteitverlies van de bedrukking. Heeft u een idee voor een promotionele activiteit en wilt u een voorstel ontvangen plus een ontwerp. Neem dan gerust met ons contact op per mail of telefoon.

Referenties

Wij werken al jarenlang samen met klein- en middenbedrijf en grote multinationals. We vinden het belangrijk dat een samenwerking optimaal verloopt. Wij werken daarom met snelle levertijden, gratis verzending, uitstekende materialen en supermooie design van outdoor promotie materiaal. Alle onze producten zijn full color bedrukt leverbaar. We kunnen hierdoor werken met de specifieke kleurcodes van bedrijven en ook perfecte drukkwaliteit garanderen. Door de jaren heen hebben wij voor veel klanten reclamemateriaal geproduceerd. Neem een kijkje op onze website en doe inspiratie op voor een mooi ontwerp.

Prijzen
Op onze website vindt u de prijzen van al onze promotie producten. De prijzen in de calculator zijn bij afname van 1 stuk. Voor grotere volumes maken wij met plezier voor u een offerte met scherpe stuksprijs. Vul op onze site de offerte aanvraag in en we zullen met u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Om gelijk een goede prijsindicatie te ontvangen ga naar onze shopcalculator: kies u favoriete product in de calculator, bepaal de hoogte/ bedrukking en welke accessoires u erbij wilt ontvangen. Na het invullen van de gegevens ziet u de direct de prijs van 1 stuk staan.

Actie

- Skytube 6 meter "1 kleur"
- Blower 1100 watt
- Transporttas Skytube
- Instructie boekje

- Gratis afdekhoes

Uit voorraad leverbaar

Nu: € 289,-
U bespaart: € 140,-

Meer info

Referenties

Media markt Intersport Timing Gamma De Echte Bakker Agri retail Intertoys Makita Mc donalds Repanet Moeskops Bouwbedrijf RTL Nederland Landmacht Beamix Grando ZEB Golden tulip Jan linders Shoeby Fashion Sissy boy Karcher Workx bike totaal etna Saxion Hornbach Staples T-mobile Weber Geas Energiewacht Walibi 100% NL