Een Stille Reclamezuil

Een succesvolle marketing- of communicatieactie valt of staat met de juiste promotietools. In de shop van Airlusion kunt u de nieuwe innovatieve reclamezuil bestellen. Dit promotie product is geruisloos, zeer praktisch en super mooi. De zuil is motorloos en maakt geen geluid. De opblaasbare reclamezuil heeft geen blower nodig om opgeblazen te blijven. U kunt de blower overal neerzetten en heeft geen last van stroompunten waar u rekening mee moet houden. De reclamezuil stil is in Nederland nergens anders te koop!

De reclamezuil werkt heel simpel. Rol het product uit, de pomp aansluiten en wacht 2 min tot de stille zuil is opgeblazen. Na gebruik laat u de lucht eruit lopen en de reclamezuil is weer gereed voor transport.

De reclamezuil stil is verkrijgbaar in een hoogte van 3m en geschikt voor binnen / buiten. De levertijd is 8 werkdagen. Bij een bestelling worden standaard een transporttas en handleiding geleverd. Verzending bij Airlusion is gratis.

Wilt u reclame op de stille reclamezuil? Geen probleem, wij leveren ze compleet full color bedrukt met logo, slogan of tekst. Mocht u interesse hebben in dit promotie artikel en bent u benieuwd hoe deze eruit komt te zien? We maken kosteloos voor u een 3D ontwerp.

We werken met de beste materialen: stevig polyesterdoek en windsterke naden. Aan de onderkant zit een 30 cm versteviging. De binnenkant en bovenkant zijn afgelockt met professionele machines. De naden van de stille reclamezuil zijn extra stevig door de windsterke nylon garen.

Voor meer informatie, neem contact met op via 0541-853276 of mail naar info@airlusion.nl. Hieronder kunt u de prijs berekenen van een reclamezuil stil. Heeft u interesse in meerdere producten vraag dan een offerte aan en profiteer van een spectaculaire korting
test

  
  
  

Referenties

Media markt Intersport Timing Gamma De Echte Bakker Agri retail Intertoys Makita Mc donalds Repanet Moeskops Bouwbedrijf RTL Nederland Landmacht Beamix Grando ZEB Golden tulip Jan linders Shoeby Fashion Sissy boy Karcher Workx bike totaal etna Saxion Hornbach Staples T-mobile Weber Geas Energiewacht Walibi 100% NL