Aircylinders van Airlusion


Aircylinders zijn uiterst geschikt voor het vergroten van de zichtbaarheid van uw organisatie op bijvoorbeeld beurzen, evenementen en festivals. Door gebruik te maken van aircylinders zorgt u ervoor altijd ‘in beeld’ te zijn en zodoende niet over het hoofd te worden gezien door potentiële klanten.

Aircylinders zelf samenstellen
Bij Airlusion bieden wij u een groot aantal mogelijkheden voor het samenstellen van aircylinders. U heeft de keuze uit verschillende hoogtes, kleuren en bedrukkingen. Wat betreft de bedrukking kunt u ervoor kiezen alleen het logo van uw organisatie op de aircylinder te plaatsen of de hele oppervlakte van de aircylinder te gebruiken en in te vullen.

Wat wij ook hebben, zijn bijpassende accessoires. In ons assortiment hebben wij ondermeer afdekhoezen en ledverlichting. Deze kunt u gelijktijdig bestellen in onze online shop. De totaalprijs voor uw aircylinder wordt daarna automatisch getoond.

Meer weten?
Voor meer informatie over onze aircylinders kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: +31(0)541-853276 of mailen naar: info@airlusion.nl. Wij horen graag van u.

 

Prijs berekenen

  
  
  

Referenties

Media markt Intersport Timing Gamma De Echte Bakker Agri retail Intertoys Makita Mc donalds Repanet Moeskops Bouwbedrijf RTL Nederland Landmacht Beamix Grando ZEB Golden tulip Jan linders Shoeby Fashion Sissy boy Karcher Workx bike totaal etna Saxion Hornbach Staples T-mobile Weber Geas Energiewacht Walibi 100% NL